Bivši nogometaš Barcelone uradio najveću glupost u karijeri pa dobio direktan crveni karton

Gdje mu je bila pamet?

Bivši nogometaš Barcelone uradio najveću glupost u karijeri pa dobio direktan crveni karton

E. Oštraković

U toku je utakmica 16. kola Turske Super lige između Karagumruka i Trabzonspora, a domaća ekipa ima prednost od 2:1.

Krenulo je sjajno za domaću ekipu koja je već od 6. minute imala prednost od 1:0. Fabio Borini je sjajno asistirao, a gol je postigao Ozdoev.

Pokušali su gosti što prije vratiti stvari na početak, a u svom naumu su uspjeli već u 20. minuti utakmice kada je Bartra pogodio za 1:1.

Borini je u 34. minuti uspio postići gol, te je Karagumruk došao do novog vodstva, ali rezultat nije glavna tema ove utakmice.

To je potez bivšeg nogometaša Barcelone, Marca Bartre, koji je dobio direktan crveni karton u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Bartra je dobio loptu od svog saigrača, ali je uspio da padne, te ju je domaći igrač ukrao i krenuo sam prema golu.

Mogao je Bratra pokušati da ga stigne, ali odlučio je da ga uhvati rukama sa leđa, te da ga obori na pod i mislio je da će se izvući sa žutim kartonom.

Tako nije mislio glavni sudija ove utakmice, koji je odlučio da Bartri pokaže direktan crveni karton i tako kazni nogometaša Trabzona.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Situaciju kada je Bartra dobio crveni karton možete pogledati OVDJE.

Jasno je da će njegova ekipa jako teško sa igračem manje doći do pozitivnog rezultata na ovoj utakmici, a od njega se najmanje očekivalo da napravi ovakvu stvar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi