Bivši igrač Barcelone sve šokirao objavom fotografije, pa objasnio zašto je tako naglo smršao

Imao zdravstvenih problema

Bivši igrač Barcelone sve šokirao objavom fotografije, pa objasnio zašto je tako naglo smršao

E. Čaušević

Defanzivac Betisa, Marc Bartra, već neko vrijeme nalazi se van terena zbog povrede Ahilove tetive, ali to nije jedini problem koji ima.

Bartra je posljednji meč za Betis odigrao sredinom decembra prošle godine kada je zadobio povredu Ahilove tetive i bilo je jasno da će van terena biti najmanje mjesec dana.

No, za nekadašnjeg fudbaler Barcelone problemi su se nastavili nakon što je odradio preglede na kojima je konstantovano da on ima problema sa žučnom kesom.

Bartra je velikom brzinom gubio kilograme i nije bilo jasno šta je problem. No, pregledi su pokazali da žučna kesa ne funkcioniše kako treba, te je to glavni uzrok svega što mu se dešava.

"Sretan sam što mogu reći da mi je žučna kesa izliječena. Mjesec dana sam imao grčeve i pogoršavalo se jer sam gubio kilograme velikom brzinom. Hvala doktorima koji su shvatili šta je problem i nakon mjesec dana su ga riješili. Sada se oporavljam od povrede Ahilove tetive i jedva čekam da se vratim na teren", poručio je Bartra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bartra je za svega mjesec dana izgubio preko deset kilograma, a objavio je dvije fotografije na kojima se najbolje vidi razlika kakav je bio 20. januara i kakva situacija je sada kada se uspio malo vratiti u formu i vratiti svoju kilažu skoro kakva je bila.

Before and after Bartra's weight loss

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti