Barzagli se oporavio od povrede, igrat će protiv Bologne

Dobre vijesti za Allegrija

Barzagli se oporavio od povrede, igrat će protiv Bologne

Italijanski fudbaler i član Juventusa Andrea Barzagli oporavio se od povrede.

Barzagli je u posljednje vrijeme imao problema sa povredom, ali se oporavio i bit će u konkurenciji za narednu utakmicu koju njegov Juventus igra sutra protiv Bologne na domaćem terenu.

Trener Masimiliano Allegri već je potvrdio da će golman Mattia Perini dobiti šansu za debi na ovom susretu, ali je također poznato da Allegri neće moći da računa na Douglasa Costu koji je suspendova te Samija Khediru i Mattiju De Sciglija koji su povrijeđeni.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je naravno uvršten na spisak igrača koji će biti u konkurenciji za susret protiv Bologne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spisak raspoloživih igrača: Szczesny, Perin, Pinsoglio; Chiellini, Benatia, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Cancelo, Rugani; Pjanic, Cuadrado, Matuidi, Emre Can, Bentancur; Ronaldo, Dybala, Mandzukic, Bernardeschi.

Meč Juventus - Bologna igra se sutra s početkom od 20.00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Mala ispravka,mec se igra s pocetkom od 21:00 a ne u 20:00,hvala
2 0
dileo
zar i na sportsport da reklamiraju SDA hahahahaaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi