Bašakšehir ponovo bez pobjede, Galata - Bešiktaš sutra u centru pažnje

Turska Superliga

Bašakšehir ponovo bez pobjede, Galata - Bešiktaš sutra u centru pažnje

E. Škorić

Bašakšehir bh. reprezentativaca Edina Višće i Rijada Bajića nije uspio da ostvari pobjedu na gostovanju kod Sivasspora.

Bašakšehir je i dalje lider, no sada samo dva boda više od Galate, koja sutra dočekuje Bešiktaš i ako pobijedi, preuzet će prvo mjesto.

Ova tri istanbulska kluba borit će se do samog kraja, mada je Bašakšehir u jednom trenutku izgledao kao izvjesni prvak Turske.

Međutim, dva boda od mogućih 12 u proteklih četiri utakmice zakomplikovale su stvari po tim u kojem je najbolji igrač Višća.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Osvojeni bod protiv Sivasspora možda ne bude na kraju dovoljan Bašakšehiru, ali ipak do kraja su još četiri kola i još uvijek ništa nije izgubljeno.

Dodajmo da je Višća danas odigrao 90 minuta, dok je Bajić ušao u 60. minuti. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi