Basaksehir potvrdio: Želimo da Arda ispiše historiju s nama

Žele turskog fudbalera

Basaksehir potvrdio: Želimo da Arda ispiše historiju s nama

Čini se kako će turski fudbaler Arda Turan konačno otići iz Barcelone, a prema posljednjim informacijama trebao bi preći u ekipu Basaksehira.

Turski mediji su već objavili ovu informaciju prije nekoliko dana, a sada je istu potvrdio i predsjednik trenutnog lidera u turskom šampionatu, Goksel Gumusdag.

"Želimo da Arda ispiše historiju s nama", riječi su predsjednika turskog kluba koji želi do kraja sezone da ostane na prvom mjestu i da se na kraju okiti titulom prvaka.

Podsjetimo, Arda (30) je prošlog ljeta bio na pragu povratka u domovinu nakon što se mjesecima povezivao sa odlaskom iz Barcelone, ali ipak je posao oko prelaska u Galatasaray propao zbog toga što ovaj iskusni veznjak njije pristao na smanjenje primanja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Otkad je prešao u Barcu na ljeto 2015. godine, Arda se bori sa minutažom, a do sada je postigao 19 golova u ukupno 53 nastupa za Barcelonu u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije