Bašić napušta Metalleghe: To je završena stvar

Potvrdio za SportSport.ba

Bašić napušta Metalleghe: To je završena stvar

Nermin Bašić vodit će Metalleghe BSI još samo u četiri utakmice.

Ovaj perspektivni bh. trener nakon više od dvije godine će napustiti kormilo kluba iz Jajca s kojim je u proteklom periodu ostvario historijski uspjeh, a o više detalja nije želio govoriti dok se polusezona ne završi.

"Istina je da napuštam Metalleghe BSI, to je završena stvar. Ne bih želio sada o tome govoriti detaljno, jer mi je cilj da se skoncentrišem na izazove koji su preostali i odradim ovo što je ostalo krajnje profesionalno", kazao je Bašić za SportSport.ba. 

Metalleghe BSI je pod vodstvom Bašića osigurao plasman u elitni rang bh. fudbala i trenutno se nalazi na desetoj poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi