Basta: Protiv Milana smo pokazali da smo pravi tim
Foto: EPA

Fudbaler Lazija zadovoljan

Basta: Protiv Milana smo pokazali da smo pravi tim

Teme:

Fudbaler Lazija Dušan Basta prezadovoljan je načinom na koji je njegov klub započeo novu sezonu.

Nakon pobjede nad Juventusom i osvajanja italijanskog Superkupa, Lazio je upisao remi i dvije vezane pobjede u Seriji A, od kojih se posebno ističe posljednja nad Milanom - 4:1.

Lazio je pružio fantastičnu partiju i pregazio Rossonerre, koji od ove sezone mnogo očekuju, a Basta je poručio da je ta utakmica pokazala koliko su Nebeskoplavi snažni.

"Sezona nije mogla bolje početi i za sada sve ide kako treba. Odigrali smo nevjerovatnu utakmicu protiv Milana, koji se mnogo pojačao ovog ljeta, ali smo pokazali da smo pravi tim. Na kraju smo ubjedljivo slavili i to sasvim zasluženo", započeo je Basta, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znamo da nam slijedi teška sezona, a u narednih 20 dana ćemo odigrati sedam utakmica. Bit će veoma naporno, ali spremni smo da odgovorimo izazovu".

Basta je na kraju razgovora istakao da se osjeća sjajno u Rimu i da želi još dugo nastupati za Lazio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi