Bastian Schweinsteiger se pojavio među navijačima Hrvatske, pa ih potpuno izignorisao

Nije bio raspoložen za fotografisanje

Bastian Schweinsteiger se pojavio među navijačima Hrvatske, pa ih potpuno izignorisao

Eldar Ganibegović, foto: Endin Čaušević

Nakon utakmice Španije i Hrvatske u Berlinu njemačka legenda i srpski zet Bastian Schweinsteiger viđen je među navijačima Hrvatske koje je potpuno izignorisao kada je riječ o molbama za fotografisanje. 

U prvom kolu grube B na EURO-u u Njemačkoj Hrvatska je večeras u Berlinu igrala protiv Španije i doživjela je poraz rezultatom 3:0.

Crvena furija iskoristila je sve svoje prilike za razliku od Vatrenih i stigla do pobjede golovima Morate, Ruiza i Carvajala u razmaku od 30. do 45. minute.

Ako Hrvatska može biti na nešto ponosna danas onda su to sigurno navijači kojih je oko 50.000 bilo na Olmypiastadionu u Berlinu. 

Oni su u 80. minuti krenuli da napuštaju stadion kada je poništen pogodak Brune Petkovića za 3:1, a tamo ih je sačekalo prvo pozitivno, pa negativno iznenađenje.

Naime, iznenada se među navijačima pojavio legendarni njemački veznjak, Bastian Schweinsteiger, čiji je automobil bio parkiran u blizini.

Oglasi

Pozitivno su se iznenadili navijači Hrvatske, nakon čega ih je "Švajni" izignorisao kada su ga upitali za zajedničko fotografisanje.

Sve je to na licu mjesta zabilježio reporter SportSporta. Pogledajte kako je to izgledalo. 

Navijači Španije proslavili pobjedu na ulici

I dok su navijači Hrvatske utučeni nakon uvjerljivog poraza, Španci su imali razloga za slavlje nakon posljednjeg zvižduka Michaela Olivera.

Naš reporter zabilježio je kako je grupa navijača Španije pobjedu protiv Hrvatske proslavila uz pjesmu Backstreet Boysa.

Podsjetimo, večeras od 21:00 u istoj grupi se sastaju Italija i Albanija. Ovaj susret igra se u Dortmundu na Signal Iduna Parku, a Albanija već od 1. minute vodio 1:0 golom Bajramija.

Oglasi

Hrvatska će u drugom kolu 19. juna igrati protiv Albanije (15:00), dok će dan kasnije Španija igrati protiv Italije od 21:00 sati.

Definitivno za sada gledamo vrlo efikasne utakmice na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Sinoć je Njemačka na otvaranju s 5:1 u grupi A razbila Škotsku, dok je Švicarska danas rezultatom 3:1 bila bolja od Mađarske.

Susret Albanije i Italije počeo je pogotkom koji je najbrži u historiji prvenstava Evrope i nema sumnje da ćemo u Dortmundu večeras gledati sjajan meč. 

Top Komentari

Tutumaca
Ceka on svrbe svoje zaprdim mu ani u supcic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi