Hladan tuš za Bordo tim

BATE poveo u Zenici!

19

Komentari (19)

Incognito
Sta ima bjelorus, staroj ti petorica trpali
Shojich07
Samo na Balkanu/Bosni se pljuje po našim klubovima. Ne volim Sarajevo ni kao klub ni kao grad, ali ne želim da izgubi. Svi klubovi iz PLBiH igraju pored ličnih i za interese ove države. Danas, sutra ako u kvalifikacijama bude Čelik, Sloboda, Borac, Željo, Široki..... biće im malo lakše zbog bodova i koeficijenta koji će imati ova propast od lige.
Koba84
Jebo te onim napadaju gradzane po Zenici koji su krenuli na koncert stare ljude . A kad su robijasi krenuli da tuku nazad oni policiji bjeze. Tolko o nasim klubovima
Shojich07
Ima hajvana u svakoj navijačkoj skupini, isto tako se i pojedini iz tvog "kopa" se ponašaju na gostovanju. Policija treba da radi svoj posao, država treba zakon da donese. To po hapsiti, zatvoriti, ostaviti bez zdravstvenog i penzije, zabraniti ulaz na stadion i gotovo
Rus
Mali ljudi navijaju za male klubove a mrze velike
starmac
Bolesnika ovi .Pa nemogu vjerovat da je pojedincima drazi neko od svog zemljaka a do juce svi zajedno a i dan danas volimo ovu nam dragu i jedinu BOSNU i HERCEGOVINU.Za mene nema dileme.Naprijed SARAJEVO i svaki klub kojem je BiH u srcu a ne neka druga.Mostar u srcu Velez do groba za BiH uvjek.
konjnakvadrat
Prazan stadion? Sve to zbog SFF, jedini klub u BejHa je Sloboda, sve ostalo limunada
Rus
Kako ti I ime kaze...
rimke
sloboda nije klub, postoji samo sto mora, da popunjava ligu
MirzaBarucic
Samo zbog šupaka kao što su GAZIJAAAA, bistrik87 i sa1946 navijam za BATE :)
Hoss
ne nego si ti poremecen, pa si izmislio razlog. Idi skoci sa Jekovca ucini uslugu svima
Sa1946
Poližeš ti šupak svoj trojici.
Alen23
Oni bi od Frenkolinija ispali sa Kosova klosari velkoski igrao poluvrijeme 2 klošar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.