Batshuayi dobio šansu da oživi karijeru?

West Ham ga želi

Batshuayi dobio šansu da oživi karijeru?

Edmir Škorić

Michy Batshuayi nema pravi trertman kod Antonija Contea, pa je u fazi kada želi da napusti Chelsea.

Batshuayi je skupo plaćen, ali Belgijanac se nije dopao menadžeru trenutno vodećeg tima Premiershipa i zato konstatno sjedi na klupi, a zaigrao je tek nedavno u meču FA Kupa protiv niželigaša.

To se bivšem napadaču Marseillea nije dopalo i naravno sada želi da ode, a spremno ga je dovesti nekoliko timova.

Bilo je govora i o razmjeni na relaciji Chelsea - Swansea, gdje bi Batshuayi otišao, a Fernando Llorente došao, no sada se špekuliše o tome da Slaven Bilić želi belgijskog napadača u West Ham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim 23-godišnjeg nogometaša koji je za 33 miliona funti prošlog ljeta stigao iz Marseillea, West Ham se povezuje i sa iskusnim Jermainom Defoem i manje poznatim Scottom Hoganom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti