Batshuayi: Ovo sam pravi ja

Oduševljen u Dortmundu

Batshuayi: Ovo sam pravi ja

Edmir Škorić

Belgijski napadač Michy Batshuayi oživio je karijeru dolaskom u dortmundsku Borusisju.

Batshuayi je u Borussiju stigao na posudbu i odmah pokazao da je veliko pojačanje. Pogađao je skoro u svakom meču u kojem je nastupio, dao je osam golova na njih 11 i zato će Dortmunđani morati da urade sve da otkupe njegov ugovor od Chelseaja.

"Ovo je pravi Michy! Osjećao sam puno ljubavi kada sam došao, jačam kada imam povjerenje i nisam očekivao da ću ovako brzo pronaći sebe u Borussiji. Ovo je pravi Batshuayi, ali želim još više", rekao je Batshuayi, pa je dodao:

"Navijači su nevjerovatni, a stadion je prelijep i nikada nisam očekivao da će sve ovako biti dobro. Uživam u Borussiji, ovaj klub je stvarno poseban".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Batshuayi se u Chelseaju nije dokazao po dolasku iz Marseillea i u protekle dvije godine je u 32 meča postigao sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi