Batshuayi nije uspio spasiti Palace, Watford u polufinalu FA Kupa

Andre Gray pogodio za prolaz

Batshuayi nije uspio spasiti Palace, Watford u polufinalu FA Kupa

Watford je danas na svom Vicarage Roadu ugostio ekipu Crystal Palacea u susretu četvrtfinala FA Kupa. Domaći su slavili sa 2:1 i prošli u polufinale.

Fudbaleri Watforda su stigli do vodstva u 27. minuti susreta. Cathcart je nakon kornera prebacio loptu do Capouea koji nije propustio priliku da zatrese mrežu Palacea i dovede svoju ekipu do 1:0.

Vodstvom Watforda od 1:0 se otišlo na poluvrijeme, a domaći su prednost čuvali do 62. minute.

Tada je Michy Batshuayi odlično reagovao nakon greške domaćih, oduzeo loptu i majstorski pogodio za 1:1.

Ipak, Batshuayijev gol nije bio dovoljan da Palace izbjegne poraz pošto je Gray u 79. minuti pogodio za, ispostavit će se, konačnih 2:1. Grayja je sjajno uposlio Pereyra.

Danas su na rasporedu još dva susreta četvrtfinala FA Kupa. Od 18:20 igraju Swansea i Manchester City, dok će susret Wolvesa i Manchester Uniteda početi u 20:55.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi