Brighton slavio na gostovanju kod Crystal Palacea

Knockaert pogodio za pobjedu

Brighton slavio na gostovanju kod Crystal Palacea

Brighton je u sklopu 30. kola engleske Premier lige slavio na gostovanju kod Crystal Palace sa 2:1.

Bio je ovo duel dvije prilično izjednačene momčadi, a iako je protekao u dominaciji domaćih, na kraju je više razloga za slavlje imao Brighton koji se trijumfom bodovno izjednačio sa Crystal Palaceom.

Upravo su gosti bili ti koji su prvi poveli. Do pogotka su došli u 19. minuti preko Murrayja, a vodstvo od 1:0 je bilo na snazi sve do pete minute nastavka, kada stvari na početak vraća Milivojević s bijele tačke.

U nastavku utakmice Brighton je uspio ponovo zatresti mrežu domaćih, tačnije u 74. minuti, a gol za 2:1 je postigao Knockaert.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja nije većih prilika, Brighton je zadržao prednost i upisao vrijedna tri boda na gostovanju u Londonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti