Ponadali su se navijači Bayern Minhena, ali onda doživjeli šok u 94. minuti

Veoma mali broj pogodaka u današnjem programu Bundeslige

Ponadali su se navijači Bayern Minhena, ali onda doživjeli šok u 94. minuti

Samir Mlaćo

Od 15:30 sati odigrano je pet susreta 17. kola Bundeslige, uz veoma mali broj pogodaka, tek šest, što je gotovo nevjerovatno.

Koln je ugostio Heindenheim i na kraju je završilo 1:1. Selke je doveo domaće u vodstvo, da bi u 55. minuti drugog poluvremena izjednačio Beck, što je bio konačan rezultat ovog meča.

Činilo se da će Augsburg i Bayer Leverkusen podijeliti bodove, mreže su mirovale do sudijske nadoknade, ali onda Apotekari dolaze do zlata vrijedna tri boda.

Grimaldo je asistirao, a Palacios u četvrtoj minuti sudijske nadoknade pogodio za pobjedu Leverkusena 1:0.

𝗙𝘂𝗹𝗹 𝗧𝗶𝗺𝗲 ⏸️ YESSSS!!! WHAT A WIN! ⚫️🔴 THIS TEAM DOES NOT GIVE UP!!!! 😮‍💨 90+5' | 0-1 | #FCAB04 | #Bayer04

Posted by Bayer 04 Leverkusen on Saturday, January 13, 2024

Freiburg i Union Berlin su remizirali u susretu bez pogodaka (0:0), a podjelu bodova vidjeli smo i u duelu Mainza i Wolfsburga.

Bilo je 1:1, a Cerny je donio vodstvo gostima u 12. minuti. Widmer je izjednačio na 1:1 pola sata do kraja i rezultat se nije mijenjao.

Gostujuću pobjedu vidjeli smo i u duelu Leipziga i Frankfurta. Knauff je doveo goste u vodtvo u sedmoj minuti, a kasnije bilo prilika, no mreže su mirovale.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Leverkusen je i dalje lider te ima 45 osvojenih bodova, dok je Bayern prvi pratilac i ima četiri boda i utakmicu manje. Stuttgart ima 34, a Leipzig 33, dok je Frankfurt ovom pobjedom došao na peto mjesto ima i 27.

Od 18:30 sati igraju Darmstadt i Borrussija Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi