Bayer Leverkusen ispisao historiju, a onda su admini na društvenim mrežama napravili epsku objavu

Apotekari su priča sezone

Bayer Leverkusen ispisao historiju, a onda su admini na društvenim mrežama napravili epsku objavu

Eldar Ganibegović

Bayer Leverkusen ispisao je historiju, a onda su administratori na profilima na društvenim mrežama napravili epsku objavu u samo nekoliko riječi.

Sezona 2023/24. do sada je sigurno najuspješnija u historiji Bayer Leverkusena. Po prvi put u historiji postali su prvaci Njemačke.

I to ne samo da su postali prvaci Njemačke, nego su to učinili s 90 bodova, 28 pobjeda, šest remija i bez ijednog jedinog poraza.

Ova sezona može biti još bolja. Naime, Bayer Leverkusen će igrati još dva finala, u Evropskoj ligi i Kupu Njemačke.

Protivnik u Evropskoj ligi u Dablinu biti će Atalanta našeg Seada Kolašinca, dok je rival u Kupu Njemačke drugoligaš Kaiserslautern.

Apotekari ove sezone nijednom nisu poraženi. Napravili su niz od čak 51 utakmice u svim takmičenjima bez poraza i nastavljaju da pišu historiju.

Oglasi

Jasno je da svi u Leverkusenu uživaju u onome što se dešava, a može se to vidjeti i po objavama na društvenim mrežama na zvaničnim profilima njemačkog kluba.

Na X profilu ovog kluba trenutno stoji pinovana objava u kojoj kratko piše: "Bayer 04 Neverlusen".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Značenje riječi never je nikada, a lose izgubiti, pa je kristalno jasno na šta aludira administrator Bayerovog profila. 

Top Komentari

FudbalskiGenije
Najbolja ekipa u historiji bundeslige, ako osvoje i europa ligu i kup onda najbolja u historiji fudbala...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi