Bayer odbio 80 miliona eura za Havertza?

Ponuda je navodno stigla iz Španije

Bayer odbio 80 miliona eura za Havertza?

Kai Havertz je u fantastičnoj formi od kada se nastavila sezona Bundeslige, pa je u protekla četiri kola ovaj mladi ofanzivni veznjak uspio postići pet golova.

20-godišnja zvijezda Bayer Leverkusena tako samo potvrđuje svoj potencijal, a interes evropskih velikana, o kojem se odavnmo špekuliše, raste sa svakom njegovom dobrom partijom.

Već neko vrijeme se priča da bi mladi njemački reprezentativac već ovog ljeta mogao napraviti veliki transfer. Interesa ima sa svim strana, vjeruje se da je Bayern blizu da dogovori Havertzov transfer, povezuje se i sa engleskim velikanima poput Liverpoola, Uniteda i Chelseaja, a njegove partije prate i Španci.

A navodno je upravo španski gigant Real Madrid već pokušao sa ponudom za Havertza.

Bild tvrdi da su Kraljevi ponudili 80 miliona eura Bayeru za njegovu zvijezdu, ali da je ta ponuda odbijena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, Bayer Leverkusen ne želi prodati svog dragulja za manje od 100 miliona eura. Havertzov ugovor sa Bayerom, inače, vrijedi do ljeta 2022. godine.

Kai Havertz je ove sezone već skupio 38 nastupa za Apotekare u svim takmičenjima, postigao je 15 golova i upisao osam asistencija.

Top Komentari

Hare
Odličan igrač, ali nisu normalni ako misle da će im sad neko 100mil dati
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi