Muller i Upamecano ismijavali Pavlovića kada su mu vidjeli oko, nesuđeni igrač Srbije odmah reagovao

Kamera sve snimila

Muller i Upamecano ismijavali Pavlovića kada su mu vidjeli oko, nesuđeni igrač Srbije odmah reagovao

E. Čaušević

Bayern je jučer na gostovanju ubjedljivo pobijedio Darmstadt s 5:2 u okviru 26. kola njemačke Bundeslige, a nakon meča u centru se našao Thomas Muller koji je odlučio da se malo našali s Aleksandrom Pavlovićem.

Bavarci su loše otvorili utakmicu jer je Darmstadt u 28. minuti uspio da povede sa 1:0 golom Skarkea, ali su gosti do kraja prvog poluvremena došli do preokreta.

Prvo je Musiala poravnao na 1:1 osam minuta kasnije, dok je u prvoj minuti sudijske nadoknade sjajni Harry Kane zabio pogodak za vodstvo Bayerna rezultatom 2:1.

U 64. minuti Musiala zabija gol za 1:3, dok je Gnabry bio taj koji je zabio četvrti gol za goste. U listu strijelaca upisao se i Tel, a konačnih 2:5 postavio je Vilhelmsson u sudijskoj nadoknadi utakmice.

No, u centru pažnje našao se Aleksandar Pavlović koji je početkom drugog poluvremena morao da izađe iz igre zbog povrede. Imao je sudar s jednim igračem domaćih, te se iznad oka stvorila velika oteklina zbog čega je Pavlović morao da napusti teren.

Oglasi

Upravo je nesuđeni reprezentativac Srbije bio u centru pažnje nakon što je sudija označio kraj meča, a kamera je snimila šta je Thomas Muller uradio svom saigraču.

Muller je poznat po tome što voli da se šali i zadužen je da je atmosfera u Bayernu uvijek na nivou, a to je ovaj iskusni fudbaler demonstrirao i nakon jučerašnjeg meča.

Nije mogao da odoli kada je vidio kakvu oteklinu iznad oka ima Pavlović, te je odlučio da se našali s mladim igračem Bayerna, te je kamera sve to snimila.

Mulleru se pridružio i Dayot Upamecano koji se također smijao Pavloviću zbog povrede, a mladi igrač Bayerna je sve to prihvatio na sjajan način i nije im zamjerio što ga ismijavaju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Pavlović je već danima u centru pažnje javnosti jer je dobio poziv Juliana Nagelsmanna u reprezentaciju Njemačke, te se očekuje da do kraja mjeseca debituje za ovu selekciju.

To znači da od njegovog igranja za Srbiju neće biti ništa, te je na kraju Pavlović odlučio da će igrati za Njemačku gdje je rođen i stasao kao fudbaler.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi