8

Komentari (8)

Maestro
Bio je spektakl kad su posljednji put igrali pred praznim tribinama ako se dobro sjećam
Strankameprati.
Barcelona nije na nivou nekog spektakla da se razumijemo
krems_krems12
Kakva glupost od odluke. Prvo svi moraju da se vakcinisu pa opet daj sve zatvori. Nikakve pozitivne promjene se nisu dogodile pojavom vakcina. Trebalo je da bude sve ok i normalizacija stanja, a ono postalo jos gore.

Komentar i 2 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
Ovdje će Bayer da " unakazi " Jopet famoznu Barcelonu sa Xavijem na čelu . Neutralan sam ali bi volio više da Bayern baš IŠAMARA ove ufurane pretplaćene zvijezde i zvijezdice. Nema više Messi-ija tako da ova mlađa djeca " raja " popustiti malo sa navijanjem za Barçu iz razloga što Messi igra u njoj. Evo ga sad PSG i navijajte da VELIKANA od 1970 PSG
Laporta
#malmi_suomi konkretno na koga mislis kad kazes "pretplaćene"?
Malmi_Suomi
Klicko
Sars33
Ajde Lewa samaraj to!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.