Revija promašaja Bayerna i prvi kiks u novoj sezoni

Gosti odnijeli bod

Revija promašaja Bayerna i prvi kiks u novoj sezoni

Esmer Oštraković

Nogometaši Bayerna kiksali su na domaćem terenu protiv Borrusije Monchengladbach.

Iako je domaća ekipa bila apsolutni favorit prije početka utakmice, posebno zbog sjajnih rezultata na početku sezone, nisu uspjeli ostvariti pobjedu.

Bayern je dominirao, stvarao prilike, ali lopta nije htjela u gol.

Možda nije domaćoj ekipi, ali zato je gostujuća ekipa iz jedinog šuta u prvom poluvremenu postigla pogodak.

Strijelac jedinog gola za goste na ovoj utakmici bio je Thuram na asistenciju Kramera, te se sa vodstvom gostiju otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu je Bayern krenuo još jače prema gostujućem golu, ali jednostavno nisu imali rješenje kako da postignu gol.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bod Bayernu na ovoj utakmici spasio je Sane u 83. minuti, ali do konačnog preokreta na ovoj utakmici domaći nisu mogli.

Sigurno je da će Monchengladbach biti jedna od rijetkih ekipa koja je ove sezone odnijela bod sa gostovanja kod Bayerna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovo oni namjerno gube bodove da bi mi mislili da je interesantna liga.Lijep pokušaj Bajern al znamo sa ste prvaci i nismo naivni mi Bošnjaci
2 7
senja
Revija promašaja? Kretenu, jesi li ti sastavljen? Golman 19 odbrana imao. 20 šuteva u okvir gola, 6 blokiranih. Samo 7 šuteva van okvira gola. I poništen čisti gol Bayerna VAR-om...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi