Salihamidžić u trci s vremenom: Novo pojačanje Bayerna je već u Minhenu
FOTO: Tz.de

Čeka se potpis

Salihamidžić u trci s vremenom: Novo pojačanje Bayerna je već u Minhenu

A. Čaušević

Hasan Salihamidžić ima posla i posljednjeg dana prijelaznog roka. U narednim satima se očekuje ozvaničenje novog Bayernovog transfera.

Bouna Sarr je jutros stigao na mihnenski aerodrom gdje ga je dočekao jedan od uposlenika Bayerna. U crnom audiju su otišli na ljekarski pregled.

Prijelazni rok u Njemačkoj završava u 18 sati te će Salihamidžić i društvo nastojati da transfer završe što je brže moguće.

Sarr igra na poziciji desnog beka. Upravo u tom dijelu tima Hansi Flick je tražio pojačanje, a na kraju je treneru Bayerna i udovoljeno.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, put Azurne Obale iz Bavarske će na posudbu otići mladi 21-godišnji veznjak Michael Cuisance.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Twista
Stigao je i Marc Roca, Chupo Moting, Duglas Costa na posudbu...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi