4

Komentari (4)

Storm_1995
To,da su pravi navijači nebi radili klubu za koji žive. Kad pobjeđuju onda je dobro,a kad počnu gubiti ne vole ni sami sebe. Imam priliku to vidjeti. Radim u jednom Bavarskom restoranu. Kad je nogomet i igra Bayern ili reprezentacija i kad gube kad završi ili prije isto ovako naprave pokupe se i idu kući.
FCBFCBFCB
Prvo ovaj Portal nalazi sad svaki trenutak da sto vise negativnosti pise o Bayernu a drugo ako radis tamo trebo bi da znas da je ovako i kad Bayern pobjedjuje samo sto to tad niko ne objavljuje kad Bayern nije u krizi i to nikog doslovno i ne zanima. Jesil bijo na Areni nekad pa ceko u Garazi na izlaz po sahat i duze ako napustis tribine nakon sudiskog zvizduka?
Delegat
Idi vise bolje je i bez trenera nego tebe gledati na klupi
Bronson94
Skandalozno ponašanje od strane navijača domaćeg tima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.