Bayern doveo igrača iz Hoffenheima
Foto - FC Bayern Munchen

Talentovani ofanzivac u Minhenu

Bayern doveo igrača iz Hoffenheima

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern pojačao je danas svoj omladinski pogon.

Novi član bavarskog velikana postao je 17-godišnji ofanzivac Armindo Sieb koji dolazi iz redova Hoffenheima.

Radi se o veoma talentovanom fudbaleru koji je omladinski reprezentativac Njemačke, a danas je potpisao trogodišnji ugovor s timom iz Minhena.

Ranije je ugovor s Bayernom potpisao još jedan talentovani fudbaler Lenn Jastremski, koji je stigao iz Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački mediji objavili su danas kako Bavarci u svom timu žele vidjeti hrvatske omladince Joška Gvardiola iz Dinama i Franju Lazara iz Rijeke.

Očigledno bavarski velikan brine i za budućnost kluba i ako se nastave razvijati po planiranom, ovi mladi fudbaleri bi uskoro moglo pokucati i na vrata prvog tima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi