Rummenigge o izjavi Wernera: To još nisam doživio...
EPA

Ne ide mu se u Bayern

Rummenigge o izjavi Wernera: To još nisam doživio...

Izjava koju je dao Timo Werner nije se baš svidjela Karl-Heinzu Rummeniggeu.

Zahvaljujući sjajnim igrama Werner će na ljeto, bez sumnje, biti među najtraženijim fudbalerima Evrope, a već neko vrijeme njegovo ime se dovodi i u vezu s Bayernom.

Ipak, talentovani napadač je prije nekoliko dana poručio da bi u inostranstvo prije nego u Bayern, na što je u međuvremenu reagovao prvi čovjek bavarskog velikana.

"U suštini me više ne može ništa iznenaditi, ali da jedan igrač daje takvu izjavu kao odgovor na glasine... To još nisam doživio", prokomentarisao je Rummenigge za Bild.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tom izjavom Werner je jasno dao do znanja da od selidbe u Minhen neće biti ništa, a po svemu sudeći, karijeru bi mogao nastaviti u Liverpoolu čiji menadžer Jurgen Klopp ima visoko mišljenje o njemu.

Werner će biti laka meta pošto ima izlaznu klauzulu od 58 miliona eura do 15. juna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi