Bayern i Milan u šoku nakon ponude koju je primio Dušan Tadić

Srbijanski ofanzivac na iskušenju

Bayern i Milan u šoku nakon ponude koju je primio Dušan Tadić

A. Čaušević

Dušan Tadić je odigrao sjajnu sezonu u dresu Ajaxa, zajedno sa nešto mlađim Kopljanicima najzaslužniji je zašto je nakon nekoliko godina posta titula stigla u Amsterdam.

Odlične partije nisu prošle nezapaženo pa se srbijanski veznjak našao na radaru nekoliko slavnih evropskih klubova.

Najbolji strijelac Eredivisiea zajedno s Luukom de Jongom je posebno interesantan velikanima Bayernu i Milanu.

Međutim, prema pisanju Tuttomercata slavni klubovi iz Njemačke i Italije ostali su zatečeni nakon ponude koju je dobio Tadić.

Naime, Tadić na stolu ima fantastičnu ponudi iz Kine. Neimenovani klub mu je ponudio godišnju platu od čak 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

S finansijske strane radi se o veoma primamljivoj cifri s kojom bi se 30-godišnjak "osigurao" do kraja života, dok bi s druge strane želio još igrati na vrhunskom nivou u evropskom fudbalu.

Upravo njegova želja za igranjem vrhunskog fudbala je bila presudna da ga Milan i Bayern još uvijek ne izgube iz vida i kontakti s njegovim menadžerima posljednjih dana su opet aktivni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi