Tadić: Došao sam kući, pustio neku tužnu srbijansku muziku i sat vremena plakao

Jedna od najtežih noći u životu

Tadić: Došao sam kući, pustio neku tužnu srbijansku muziku i sat vremena plakao

E. Škorić

Dušan Tadić je imao nevjerovatnu sezonu s Ajaxom, s kojim je osvojio duplu krunu u Holandiji, ali imali su i nezoravne partije u Ligi prvaka.

Ajax je bio na korak od finala Lige prvaka, ali je Lucas Moura u zadnjim sekundama postigao gol za 3:2 pobjedu Tottenhama, pa je Ajax pomalo tragično ispao.

"Kada sam došao kući, stavio sam neku tužnu srbijansku muziku i sjeo na kauč. Onda sam otišao u krevet i mislim da sam sat vremena ozbiljno polakao. Pomoglo mi je kada sam idućeg jutra vidio svoju djecu", ispričao je Tadić za holandske medije.

"Prošlo je dosta vremena otkako je Ajax osvojio duplu krunu. Bila je ovo fantastična sezona. Ajax je izazvao Ligu prvaka i zaslužili smo to finale", dodao je Tadić.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

On je postigao 38 golova uz 24 asistencije na 56 službenih mečeva i pitanje je može li ga Ajax zadržati.

Top Komentari

eye of the tiger
Pustio seljacic sebi turbofolk
6 0
Taceoni
Sta ima Mareska eto nije pustio GovanottiA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi