Mendesu stigla prva odbijenica za Ronalda

Ponudio ga, ali uzalud

Mendesu stigla prva odbijenica za Ronalda

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo i u trećoj sezoni u Juventus neće osvojiti Ligu prvaka.

Nakon razočaravajućeg ispadanja od Porta uveliko se počelo špekulisati o njegovom odlasku iz Torina.

Marca izvještava kako je Ronaldov menadžer Jorge Mendes ponudio portugalskog asa Real Madridu, ali nije dobio odgovor kojem se nadao.

Naime, Florentino Perez trenutno ima druge planove i fokus mu je na novim igračima koji bi mogli obilježiti jednu eru, prije svih Kylian Mbappe i Erling Haaland.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I iz Juventusa su prije nekoliko dana, tačnije Pavel Nedved, jasno poručili da Ronaldo ostaje u Juventusu, međutim obziom da tek slijedi prijelazni rok špekulacijama sigurno neće biti kraja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi