Bayern kupuje u Madridu?

Bavarci žele desnog beka Real Madrida

Bayern kupuje u Madridu?

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida Dani Carvajal nalazi se na meti aktuelnog prvaka Njemačke Bayerna.

Prema pisanju tamošnjih medija Bayern želi sljedećeg ljeta dovesti desnog beka Reala koji bi bio zamjena za Rafinhu. Carvajal je jednu sezonu proveo u Bundesligi kada je nastupao za Bayer Leverkusen.

Carvajal nije razmišljao o odlasku iz Madrida, ali dolaskom Danila španski reprezentativac preselio se na klupu za rezervne igrača. Čelnici Bayerna u tome vide šansu da dovedu Carvajala na Allianz Arenu.

Bavarci vjeruju da je Danilo prvi izbor Rafe Beniteza na poziciji desnog beka što bi im dodatno moglo olakšati posao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Španski mediji navode da iza ovog poteza Bavaraca stoji i Carlo Ancelotti za kojeg se sve više govori da će na kraju sezone naslijediti Guardiolu na klupi minheneske ekipe.

 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.