3

Komentari (3)

Odličan kiks , kiks koji ne mjenja stanje na tabeli . Juče ništa nije ušlo , dok se Borussia jako dobro branila , odigrali vrhunski u odbrani svaka čast .. Ali 10 .2 biće punjenje bayernove jake odbrane jer stigao je onaj bobi iz galate buhahahahahahaha
Mel_Glupson
Ne voliš haman podrinjski klub ??
Nema problem stim , već ne mogu slušati one navijače bayerna koji ne vide dalje od prsta , kojim se k....ć diže na bohum , hoffenheim itd na običnu bundesligu , a u evropi miševi već tri godine ne mogu među 4 a ko fol neki k...c od favorita fuj ...osvoje svake 8, 9 , 10 godine i nešto da pričamo ...što se tiče igre pa ono je sramota za gledati što je najgore i ljudi u klubu to vide , al ko glupi bosnjo .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.