Bayern ništa ne prepušta slučaju: Salihamidžić već pronašao zamjenu za Neuera

Dolazi Nijemac grčkog porijekla

Bayern ništa ne prepušta slučaju: Salihamidžić već pronašao zamjenu za Neuera

O. Lekić

Jedan od najboljih svjetskih golmana Manuel Neuer, ako je vjerovati njemačkim medijima, branit će još najviše tri godine, a upravo zbog toga čelnici Bayerna krenuli su u potragu za njegovim nasljednikom.

Sa bavarskim divom se u posljednje vrijeme povezivalo nekoliko golmana, no čini se da je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić pronašao Neuerovog nasljednika.

Radi se o golmanu Benfice, 24-godišnjem Nijemcu grčkog porijekla Odisseasu Vlachodimosu za čijim uslugama su zainteresirani brojni evropski klubovi.

Bayern je navodno već kontaktirao Benficu i u bliskoj budućnosti pomenuti golman mogao bi potpisati ugovor sa njemačkim prvakom, no u Portugalu bi ostao još koju sezonu na kaljenju, a nakon što se oprosti Neuer uzeo bi "jedinicu" bavarskog diva.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odisseas Vlachodimos je karijeru počeo u omladinskim selekcijama Stuttgarta, a u Benficu je stigao prije par mjeseci iz Panathinaikosa u kojem je proveo tri godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi