8

Komentari (8)

sloboda2
Izvor informacija vesela sveska!!!
Fele
Gdje su ovo napisali?
YouTalkinToMe
To je ta zapadna demokratija i sloboda govora, mozes pricati sta zelis sve dok je to ono sto oni zele da cuju. To je taj bayern i njegove vrijednosti, podržava cifute i p,e.d’e,r,čine, derperski klub bio i ostao.
user1676286668
Ako su vam tako dobri vratite ih nazad nema Hitlera više....da ne primate više ove izbjeglice i ne dajte socijalu bolje da primite ove cifute možda vas krene na bolje
user1676368963
Ebali vas izraelci i cifutari, lizite se sada, a palili ste ih ko potpalu
bacise
Sta ocekivati od Bavarskih seljačina i skrivenih nacista...
Ja stojim za mir pod uslovom da vratite sve Jevreje koji su protijerani iz Nemacke za Palestinu, dakle vratite Jevreje iz Paletine u Njemacku i naravno stoji za mir.
Ss.ba
Tako je. I to u Bavarsku. Odakle su ih i otjerali. Kako bi onda svijet bio miran.(mozda) dok se ne pojavi neki novi Hitler.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.