Bayern od Cityja tražio jednog, a ponuđen mu drugi igrač

Sport Bild tvrdi

Bayern od Cityja tražio jednog, a ponuđen mu drugi igrač

A. Čaušević

Bayern je tokom ljeta napravio niz skupocjenih transfera, ali to neće biti kraj potrošnji bogatih Bavaraca. 

Najtrofejniji njemački klub ozbiljno je zainteresovan za Leroya Sanea, krilnog napadača su pokušali dovesti ljetos, ali bezuspješno.

Prema izvještajima Sport Bilda Manchester City je odbio da pregovara o Saneu, ali je za pregovarački stol stavljen igrački karton Gabriela Jesusa.

Ova informacija je pomalo iznenađujuća s obzirom da je brazilski napadač jedan od "nedodirljivih" za Pepa Guardiolu.

Njemački list navodi da su Građani spremni pustiti Jesusa za manje od 100 miliona eura, dok za Sanea žele 150 miliona, iznos koji Bayern odbija da plati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sane se povrijedio u augustu tokom utakmice Community Shielda kada je pokidao ligamente, a njegov povratak na teren je planiran za proljeće.

Uli Hoeness je prije nekoliko dana izjavio da će Bayern i u zimskom prijelaznom roku pokušati angažovati njemačkog reprezentativca.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Twista
Ako na ovo sve dovedu i Sanea, a njegov oporavak bude tekao kako treba, onda ce bayern dominirati naredne godine u evropi. Ni jedan krilni igrac nema vise od 23 godine, ako izuzmemo Perisica, a veznjaci u najboljim godinama, podmladili odbranu, u odnosu na ostale velikane evropskog fudbala, ulazu pametnije svoja sredstva, godinama se to pokazuje kao pravo rjesenje, a vidim navijaci bayerna ili simpatizeri su uvijek kriticni sto nakon 10 dana nema pravih pojacanja. Ne izucava se poslovni plan bayerna vezveze na Harvardu!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi