7

Komentari (7)

Jupp
Kakva institucija ovaj Bayern. Nadam se da ce dugo godina imati ovakav stav, jer im je to kljuc uspjeha
Klicko
Šta će bacat pare kad mogu ligu da osvoje sa juniorima.Jaka liga hehehe
volta
Koliko imaju liga prvaka, to je najbolji pokazatelj koliko su jak tim, ako ne računamo Liverpol cijela Engleska liga nema liga prvaka koliko oni imaju sami, a ti pričaš o snazi njihove lige
Jupp
@volta Glup covjek misli da niko nije u pravu osim njega. Tako da se nemoj ouno truditi, on je troler na portalu zajedno sa jos par ljudi. Lik ne voli fudbal i ne razumije se uopste, valjda ubija dosadu sta li.
Jupp
@nestofino da, to se zove troler ili
trol osoba koja na internetu sije neslogu pokretanjem raspriava ili uzrujavanjem ljudi, objavljivanjem nevažnih ili bespredmetnih (off-topic) poruka u online zajednici, npr. na forumu, ćaskaonici ili blogu, sa smišljenom namjerom provociranja čitatelja na emocionalni odgovor. Ovo je inace definicija istog, nije bi bilo mrsko iskopirati :)
Klicko
@nestofino Malmi brat jesi li to ti???
Jupp
@nestofino Apsolutno si u pravu, sve ne dobro dok ne pocne psovati. Vjerovatno bi mi bio poznat nick, ali ne moras govoriti - nisi ga dzabe promijenio :)
Ali priznaj, realno, ove strvari sto klicko radi su em preglume, em predjetinjaste. Ovdje dodju raja da komentarisu sportske dogadjaje, neke muske teme, da odmore mozak od svakodnevnice. Onda dodje neki levat i pocne da trola, ono, ne smeta mi, ali brate sve rijedje dolazim zbog njega i onog mu pajdasa drugog sto ga niko ziv ne podnosi na portalu! Na svaku vijest ide glup komentar, pa sta je svrha njegova, da vadi mast raji? Yebo to druze, radije cu prestati otvarati ss
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.