Zvijezde Bayerna umorne od Roberta, šta su poručili upravi kluba?

Samo jedan zahtjev

Zvijezde Bayerna umorne od Roberta, šta su poručili upravi kluba?

Eldar Ganibegović

Priča o transferu Roberta Lewandowskog iz Bayerna u Barcelonu se nastavlja, pored toga što se situacija čini prilično komplikovanom. 

Poljski napadač ne želi nastaviti u Bayernu i željan je potpisati s Barcelonom. Ideja je to koja Kataloncima mami osmijeh na lice, samo što Bavarci ne žele izgubiti jednu od svojih najvećih zvijezda, a naročito ne za sitan novac. 

Robert Lewandowski je više puta izjavio da je njegov put u Bayern München gotov i poručio Bavarcima da ga ne tjeraju da ostane samo zato što postoji potpisan ugovor koji traje do 30. juna juna 2023. godine. 

Izjave Poljaka izazvale su pomutnju u svlačionici Bundesligaša. Kako prenosi The Athletic, nekoliko bavarskih zvijezda izrazilo je nezadovoljstvo činjenicom da je Lewandowski izazvao cijeli skandal i mišljenja su da ovakve Poljakove izjave nanose štetu momčadi.

Smatraju da situaciju Roberta Lewandowskog treba što prije riješiti kako bi se izbjegle veće posljedice i to su jasno poručili upravi kluba.

Podsjetimo, Oliver Kahn opet je ponovio da Lewandowski ne može otići sve dok ima ugovor i rekao Poljaku da se očekuje njegov susret s momčadi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Što se tiče Roberta Lewandowskog, nije se puno toga promijenilo. Ima ugovor koji vrijedi do 2023. godine i želimo da već prvog dana treninga bude s nama.

Robert gleda na ponude koje ima od Barcelone i ostalih momčadi, ali moramo se sjetiti da ima ugovor s Bayernom, što je vrlo važno. Nismo zabrinuti", rekao je Oliver Kahn, prenosi Mundo Deportivo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Twista
Neka uzmu Gavia i pare za Lewu, dugorocno ce dobiti, svakako je Barca nudila to!
0 2
Guber
Znači Müller tužibaba
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije