Poruka koja se čekala: Šta je "sebični" Salah poručio Maneu?

Više nisu saigrači

Poruka koja se čekala: Šta je "sebični" Salah poručio Maneu?

A. Čaušević

Sadio Mane i Mohamed Salah su godinama bili udarni tandem Liverpoola. 

Na Anfield Roadu Senagalac i Egipaćanin su stekli reputaciju najboljih igrača svijeta, ali od danas su im putevi razdvojeni jer je Mane potpisao za Bayern.

Tokom pet sezona koliko su dijelili svlačionicu osvojili su sve što se može osvojiti i stekli su milione fanova širom svijeta.

Poznato je i da Salaha u nekim situacijama nije krasila timska igra te je vrlo često bio sebičan prema Maneu, ali i drugim saigračima.

Iako su mnogo golovo zajedno proslavili ostat će upamćena scena iz duela protiv Burnleya kada Salah nije dodao jednu loptu Maneu što je razljutilo Manea.

Upravo iz tog razloga se s posebnom pažnjom čekala Salahova oproštajna poruka od nove zvijezde najtrofenijeg njemačkog kluba.

"Bila je to prava 'vožnja'. Hvala na svim dobrim momentima i želim ti sve najbolje u novoj advanturi. Nedostajat ćeš svima nama", poručio je Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom zajedničkog boravka na Anfield Roadu dvojica najboljih afričkih fudbalera su osvojili šest trofeja uključujući Ligu prvaka i Premiership.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...sramotno je da je Mane bio medju najslabije placenim igracima u klubu...zato je i otisao,to je bila velika nepravda...
1 0
Amansio
Salah je posljednju sezonu malo sebičniji sad svi po njemu. Jedan je od najboljih i tačka. Mada se slažem da je jednak tretman zaslužio i Mane jer su jednako kvalitetni ja se ne bih klasio da je Mane bolji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi