Bayern pronašao neočekivanu zamjenu za Robbena?

Bavarci žele Kenedyja

Bayern pronašao neočekivanu zamjenu za Robbena?

Endin Čaušević

Iskusni holandski fudbaler Arjen Robben prema svemu sudeći na kraju ove sezone će napustiti minhenski Bayern.

Robben je u Bayern stigao prije devet godina iz Real Madrida i u dresu bavarskog kluba odigrao je skoro 200 utakmica i postigao je 95 golova. Međutim, u posljednje vrijeme se sve više piše o tome da će Holanđanin napustiti Bayern, te da će se najvjerovatnije vratiti u domovinu.

Ipak, prema pisanju njemačkih medija to neće biti problem za Bavarce koji na radaru već imaju zamjenu za iskusno 34-godišnjeg Robbena. Navodno, njemački klub je pokazao interes za igrača Chelseaja, Kenedyja, koji trenutno igra na posudbi u Newcastleu.

Bavarci vjeruju da bi ovaj 22-godišnji fudbaler bio idealna zamjena za Robbena, te da bi se brzo uklopio u igru njemačkog tima. Također, interes za Kenedyja ranije je pokazao i PSG, no jasno je da se na kraju pita samo Chelsea koji još uvijek nije dao pravu šansu Kenedyju da se dokaže.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi