Rudiger protiv Contea: "Ne razumijem zašto uvijek padnemo"

Chelsea izgubio šanse za Ligu prvaka

Rudiger protiv Contea: "Ne razumijem zašto uvijek padnemo"

Fudbaleri Chelseaja gotovo su izgubili šanse za plasmanom među četiri najbolje ekipe engleske Premier lige, zbog čega naredne godine neće igrati u Ligi evropskih prvaka.

Posljedni kiks tim Antonia Contea, napravio je u gradskom derbiju protiv West Hama, odigravši 1:1, nakon vodstva od 1:0. Slično se desilo i u prethodnom gradskom derbiju kada su vodili protiv Tottenhama, a onda izgubili 1:2.

Njemački stoper Antonio Rudiger, koji je prije sezone doveden na izričitu želju italijanskog menadžera, zanimljivom izjavom kao da se indirektno obrušio na svoga trenera.

"Molili smo se za gol. Mislim da smo u drugom poluvremenu mogli riješiti utakmicu, ali baš kao nekoliko puta u zadnjih par mjeseci ispustili smo pobjedu, primajući gol. Za mene, ovo nije lako objasniti. Uopće ne razumijem zašto nakon što povedemo 1:0 uvijek padnemo i dopustimo protivniku da ima veći posjed lopte", kazao je Rudiger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U ovom trenutku mnogo je neizvjesnosti oko Chelseaja, posebno kada je u pitanju Antonio Conte. Mnogi mediji u Engleskoj tvrde da će na kraju sezone napustiti Plavce, pa makar i ako tim osvoji utješni FA Kup.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi