7

Komentari (7)

MaxBavarac
Lijepo...ko' nije vjerovao u karmu do sad,od danas mora vjerovati...Borusiji zelim da pobjedi sve do kraja,a nama da ostanemo bez ijedne titule ove sezone,jer smo objektivno to i zasluzili!!! Do samo prije 3 sedmice,prvi u ligi,1/4 finale kupa,i jedan od 3 favorita u ligi prvaka,a sad u ****ima do grla...
ubnt
Mora li Bayern biti prvak slijedecih 20 godina? Ako mora, ugasite ligu yebla vas liga. Ako ne budu prvaci, osakatice ligu kupovinom najboljih igraca iz najblize konkurencije. I opet 20 titula za redom. U Evropi samo glasno galame. A prvaci Evrope svako 15, 20 godina.
Vidi se da ti je drago , pa si nešto lupio
Bulle
E jesi glup...
Zar može biti ovoliko glup
ubnt
Nayebem vam se mame obojici.
nakopitam
Salihamidzic pije u Ramazanu ko vlah. Sad mu se to vraca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.