Bayern se oglasio povodom priča o prodaji Lewandowskog

Ništa od odlaska?

Bayern se oglasio povodom priča o prodaji Lewandowskog

E. Škorić

Lewandowski je promijenio agenta nakon 10 godina i odmah je u prvi plan došla priča o mogućem prelasku na ljeto, a nije tajna da je ovaj sjajni poljski napadač velika želja Real Madrida.

Te priče su zasmetale i treneru Bayerna Juppu Heycnkesu, koji je na današnjoj press konferenciji objasnio kako stvari stoje.

"Lewandowskog je dozvoljeno da promijeni agenta, ali to ništa ne znači. Bayern nije klub kokji prodaje igrače i ako želi, zadržat će svakog kvalitetnog igrača. Ne mogu ni da zamislim kako bi Lewa mogao otići na ljeto", kazao je Heynckes.

Bayern je ubjedljivo lider u Bundesligi, deklasirao je Bešiktaš sa 5:0 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka i Bavarci su itekako ušli u pravu formu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti