23

Komentari (23)

aswy
Joj ovi navijači klubova izdajnika, nemogu shvatit, sta pišu pa jedan juve nije mogao ništa u ligi prvaka a kamoli da može tamo gdje su najbolji, ja sam Barsin fan i protiv sam super lige, a vi što za Bajern pišete da osvaja samo bundesligu drhtite od straha kad vas klub udari na Bajern kao i ja jer zadnjih nekoliko god.najbolji,najuredjeniji klub na svijetu.
user1582456981
Najveci klub je Bayern.. ?
YouTalkinToMe
Samo kada bi united i barcelona istupili iz te lige, dovoljno bi bilo da ne zaživi. Ali čini se ništa od toga.
Tmm1987
Znači Bayernu će lp postati kao bundesliga, bit će bez konkurencije, i osvojit će 10 puta zaredom, kome će to biti zanimljivo
Soni
Veliki navijac Juventusa ali poslije ovoga vise nisam njihov navijac a veliki respekt za Bajern Minhen. Ostaje mi jedan i jedini Velez Mostar.?
Red
Volim Manchester United, ali ovaj Bayern je sinonim kako klub treba da izgleda i da se vodi, gospodski. Nešto što je Utd imao prije dolaska Glazera. Ovo je bruka šta rade
Handofsibir
Hajde moralisti napustite i Euroleague u kosarci za ocuvanje dobrobiti sporta i ravnopravnosti
Jupp
Veliki li je Bayern klub
prometej
Morat će im pojačati cifru izgleda
vedo_os
Uvijek gospoda bili !
DylanDog
Borac je moj! Real sam volio od '98... Bayern od sad veoma poštujem...
Realist
Nije njima do postenja taj isti klub je dao sve od sebe da.dobije.licencu za Euroligu u kosarci
DylanDog
Ne znam brate, dva su sporta različita... Ja pričam o fudbalu iliti nogometu...
samoLagano
Realist
Pozivam vas da večeras u točno 20 h (znate svi simboliku broja 20 u ovom slučaju) ustane i minutom šutnje odate počast prerano preminuloj najvažnijoj sporednoj (ili glavnoj) stvari na svijetu. Dragi nogometu počivao u miru i nadam se da ćemo se srest na nekom boljem i ljepšem mjestu. R.I.P.
huizju
Odavno gluplji komentar nisam procitao
juve10
Jedva čekam svegami. Svake sedmice derbi. Normalno da se Bayern ljuti, ko će osvajati Bundesligu, ma nek igraju LP. Hahah
Len
Dovoljno je reci da za svoga zivota nisi vidio Juve da dize pehar lige prvaka, pa sad kad je upitno plasiranje u Lp kroz prvenstvo veliki zagovornici super lige. Zajedno sa onim Engleskim truhlama koji se nisu sreli sa Bayernom da nisu primili bar pet.
Kenotala
@Len Ova prica je aktuelna vec par godina, govori li ti nesto podatak da je Perez predsjednik SL? Kakav argument imas za to da je Real kao najtrofejnija ekipa ipak osnivac SL? Glavni motiv je novac, kao sto su i javno rekli nedavno.
Len
Govori da je Real ko zna cijim parama guran dobro kroz Lp od utakmica sa Bayernom itd ko je pratio njihov put osvajanja zna o cemu pricam. A sad su se istrosili resursi klubovi u velikim deficitima i sta sad daj super ligu. Bayern nije dovodio pojacanja preko 100 mil i sad kad se treba vidjeti neciji rad. Uhljupi hoce super ligu.
damir83
Dugovanja i finansiski problemi kao i Barca...
miki30
Bravo momak, o ovom se radi što si naveo. Hoće sad svi na guzove da se obogate pa ko fol za osnivanje neke Superlige. Bayern je decenijama gradio ovo što je danas, najstabilniji klub na svijetu. Nula dugova, arena od 600 mil. završena 2015, i 2025 će biti otplaćena. Mogu kupiti koga hoće ali ljudi ulažu pametno pare a ne bacanje na Griezmane, Coutinha, Dembela pa sad ko fol prvi zagovornici za Superligu. Ko će drugi nego Barsa i Real, nisam drugačije ni očekivao. Real hoće Arenu, pitaj Perez Rumennigea i Hönessa kako su oni ulagali pare, hebo vas Haaland hoćete za njeg 200 mil. platiti.
juve10
Jarane, vidjet ćemo vremenom ko će pratiti ligu prvaka a ko super ligu. Liga prvaka će postati Europska liga. Čim je Real pristao, to je završeno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti