Bayern u četvrtak  predstavlja novu mašinu, ali Lewandowski ne mora strahovati za svoje mjesto
(Foto: EPA) Za Bayern je četvrtak veliki dan. Biće u Minhenu upriličen i bogat zabavni program, a sve kako bi se predstavio novi autobus

Stiže novo prevozno sredstvo za ekipu

Bayern u četvrtak predstavlja novu mašinu, ali Lewandowski ne mora strahovati za svoje mjesto

Bavarski gigant, minhenski Bayern najavio je za četvrtak predstavljanje svoje nove mašine. Ipak ovaj put nije riječ o novom pojačanju i "mašini za golove", već bukvalno o mašini.

Naime, Bayern će predstaviti novi ultra moderni klupski autobus. Ovo je za Bavarce veliki događaj s obzirom da će predstavnici dugogodišnjeg partnera, kompanije MAN, na Odeonsplatzu u Minhenu ličnu uručiti ključeve novog autobusa predsjedniku Bavaraca Karlu-Henzu Rummenigeu.

Sve detalje oko svečanog predstavljanja MAN-ovog "Lion coach" autobusa Bayern je objavio na zvaničnoj stranici, a od 17 do 19 sati na Odeonsplatzu će biti upriličen bogat zabavni program na kojem će okupljenje zabavljati DJ-evi, a prisutne će biti i mnogobrojne legende Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Svi navijači Bayerna koji se pojave na predstavljanju novog klupskog autobusa sa istim će se moći i slikati i kući odnijeti različite suvenire sa grbom omiljenog kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi