Bayern završava još dva pojačanja i novog trenera?
Bayern je za ljeto najavio velika ulaganja. Minhenski velikan za razliku od prethodnih godina neće štediti novac kada su pojačanja u pitanju (Foto: EPA)

Velike promjene u Minhenu

Bayern završava još dva pojačanja i novog trenera?

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern je spreman za ozbiljne promjene u ekipi.

Rukovodstvo bavarskog velikana već je angažovalo Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarada, a u narednom mjesecima bi moglo biti još nekoliko velikih transfera u Minhenu.

Prema informacijama koje dolaze iz Njemačke, novi igrač Bayerna uskoro bi mogao postati srbijanski fudbaler Luka Jović.

Sjajni napadač je privukao veliku pažnju na sebe, a Bayern je poslao ponudu Eintrachtu vrijednu 56 miliona eura za 21-godišnjeg fudbalera i sada očekuju odgovor iz Frankfurta.

Nije to sve što Bayern sprema kada su igračka pojačanja u pitanju. Sprman je njemački prvak da izdvoji 35 miliona eura i za zvijezdu Ajaxa Hakima Ziyecha i lako bi se moglo desiti da ovaj fudbaler obuče dres Bavaraca.

Interesantno je da bi Bayern mogao zamijeniti i trenera. Niko Kovač je navodno na izlaznim vratima kluba, a rukovodstvo kluba iz Minhena na njegovo mjesto želi dovesti Mauricija Pochettina.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Argentinski stručnjak na sjajan način vodi Tottenham. Ipak, trofeji su izostali usprkos fantastičnim igrama i lako bi se moglo desiti da Pochettino preuzme Bayern.

Veliki posao je pred bavarskim gigantom, ali nema dileme da oni znaju kako će odraditi posao.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi