Šta je Pochettino rekao Delphu nakon što je ovaj povrijedio Kanea?
Veliki problem za Tottenham je činjenica da su ostali bez Harryja Kanea (Foto: EPA)

Otkrio riječi

Šta je Pochettino rekao Delphu nakon što je ovaj povrijedio Kanea?

Midhat Šljivak

Harry Kane je zbog povrede članka napustio meč Lige prvaka između njegovog Tottenhama i Manchester Cityja.

Zvijezda Spursa je doživjela povredu koja će ga vjerovatno odvojiti od terena do kraja sezone, a povrijedio ga je fudbaler Cityja Fabian Delph.

Nakon meča kamera je uhvatila menadžera Tottenhama Mauricija Pochettina u razgovoru sa Delphom.

Mnoge je interesovalo šta je to argentinski stručnjak rekao fudbaleru Cityja, a on je bez problema otkrio sve riječi.

"Pokušao sam mu objasniti kako Kane nije išao na njega u startu i da je to bio žestok start sa obje strane. Delph je bio poprilično agresivan, stao je Harryju na članak. Rekao sam mu da je sretan jer bi da se gledao VAR vjerovatno dobio crveni karton. Znam da nije bilo namjere", istakao je Pochettino.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, to je Spursima slaba utjeha jer su ostali bez sjajnog strijelca i vjervatno će bez njega braniti stečenih 1:0 u prvom meču.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti