11

Komentari (11)

BogatiDijasporac
Da Dzeko nije bio kloc, onaj stari kloc, i pogodio barem dvije od tri 100%tne sanse, qrac bi vi izdrzali pritisak. Sinoc je Pjanic po meni bio 10x bolji od Dzeke. Fakat, volim Edina, ali sinoc lik nije znao potrcati kako treba sa loptom. Trebao ga je zamijeniti na poluvremenu.
Baboisback
Nema mjesta za golmana iz Engleske lige,ali zato ima za Sehica iz propale Turske. Menadzeri nam sastavljaju reprezentaciju. Ne mozemo dobiti ****ni Kazahstan kod kuce......katastrofa.
BHF1010
Treba nam ona fukara iz Engleske.
dinass
Da vidis jucer izjava Sehic najbolji golman u istoriji reprezentacije Begovic je levatina,ko da je covjek igro prije 100god,sve mu se zaboravili kako nas je spasavo.Da je znao igrao bi za Kanadu pa da 1000x vise voli Bosnu.
dinass
Begovic fukara,kako te nije stid,otkad ti pratis reprezentaciju,zadnje 2 godine.Covjek je zmaj,brani u Engleskoj 10,godina i nebi veceras primio gol a ovaj isto drogiran,njegova oba gola.2 suta na gol 2 greske golmana i onda Begovica zoves fukarom bezobraznice.Kad je Begovic primio ovakav gol?
Baboisback
Bsbo ti je fukara
King_Kenny
...nama ostaje da se okrenemo sljedecim kvalifikacijama...u ove 4 preostale utakmice Vico i kompanija mogu slobodno ubaciti onaj sastav koji je igrao protiv Kuvajta i pokusati nekome uvaliti kojeg panja i razveseliti svoj dzep...ionako nemamo vise sta traziti...
Mackintosh
Kod Borata ce bit derbi za 4. mjesto Kazakstan - BiH. Ukrajina ce nas u obe utakmice napucat. Mozda uzemo bod u Ukrajini. Maksimalno. Ockujem da BiH zavrsi kvale sa nekih 6-7 bodova na kontu.
bahrekovac
Ti kontas da je i ukrajina izjednacila protiv kazahstana i to dva puta
Sanska_Prangija
ima moju harbiju. koji bolan potencijal vise. boje taj potencijal kad nista ne stvoris iz istog. zasto boze volim ovaj sport. nije do repke, do mene je sto ih previse volim. eh moja budalo
King_Kenny
@Sanska_Prangija ...covjek ovo govori iz kurtoazije i postovanja prema domacinu,ne moze reci istinu da smo teski panjevi i da su oni za nas velesila,sto je realnost...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.