Baždarević: Bayer je prebrzo donio odluku

Bh. selektor za SportSport.ba

Baždarević: Bayer je prebrzo donio odluku

Adnan Beganović

Selektor bh. reprezentatcije Mehmed Baždarević smatra da je Bayer prebrzo donio odluku o otkazivanju saradnje s Emirom Spahićem.

Spahić je danas dobio otkaz u Bayeru zbog nedavnog incidenta s redarima na BayAreni. Baždarević je u razgovoru za naš portal kazao da je možda prebrzo njemački klub donio odluku.

“Nisam tu da nekoga branim ili osuđujem. Žao mi je Emira kao fudbalera i mislim da je Bayer prebrzo donio odluku da ga otpusti. Ne znam cijelu pozadinu slučaja i zato ne želim mnogo komentarisati”, kazao nam je Baždarević, dodavši:

“S Emirom sam razgovarao, ali mnogo više o njegovoj povredi. Mislim da mu kao igraču i čovjeku u ovim momentima moramo pomoći”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.