Selektor pred put u Andoru

Baždarević: Čeka nas ono najteže, najvažnije i najljepše

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas putuje za Barcelonu, odakle će svoj put nastaviti ka Andori, gdje u subotu igra svoju prvu kvalifikacionu utakmicu u 2015. godini.

"Jako je važno da su svi spremni, da su dobro radili. Sada ostaje ono najvažanije, najteže i najljepše. Znamo šta nas čeka. Protivnik je takakv kakav jest. Moramo izbjeći zamku. Imamo neke ideje ko će igrati u prvih jedanaest, ali to je sada najmanje važno", kazao je Baždarević, dodavši:

"Zadovoljan sam ponašanjem igrača i njihovim radom. U subotu moramo ponoviti ono šo su radili ove sedmice".

Zdravstveni bilten reprezentativaca je dobar, a jedini upitnik je veznjak Hoffenheima, Sejad Salihović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Salihović je jedini bio upitan i danas je upitan, ali vidjet ćemo još večeras kako je napredovala njegova povreda. U petak ujutro ćemo donijeti definitivnu odluku", dodao je Meša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.