Baždarević gledao Vrančića u meču protiv Betisa

Selektor bh. reprezentacije

Baždarević gledao Vrančića u meču protiv Betisa

Fudbaleri Darmstadta vrijedno se spremaju za debitantsku sezonu u Bundesligi, a danas su u sklopu priprema odigrali prijateljsku utakmicu protiv Betisa.

Iako je tim za koji nastupa budući bh. reprezentativac Mario Vrančić slavio  nad Betisom rezultatom 3:1, prvi pogodak na utakmici postigao je španski prvoligaš.

Betis je u 14. minuti poveo golom Cejuda, da bi deset minuta kasnije izjednačio Jungwirth. U posljednjih sekundama prvog poluvremena za preokret se pobrinuo Stroh-Engel, a konačnih 3:1 u 89. minuti postavio je Rosenthal. 

Dodajmo i to da je selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević bio prisutan na utakmici između Darmstadta i Betisa kako bi posmatrao Marija Vrančića. Doskorašnji član Paderborna na terenu se zadržao do 77. minute. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.