Selektor BiH vjeruje u dobar rezultat u Dublinu

Baždarević: I dalje sam ubijeđen da imamo kvalitet za EP

T. Hebib

Selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević je uoči polijetanja sa sarajevskog aerodroma najavio revanš u Irskoj.

"Vidjeli smo utakmicu i bili smo jako zadovoljni onim što smo vidjeli u prvom poluvremenu. Nedostajalo nam je malo sreće da postignemo vodeći gol, koji bi nam mnogo pomogao. Nažalost, drugo poluvrijeme ne mogu komentarisati jer ga nisam ni vidio sa klupe. Sigurno da to nije bilo ono što smo očekivali, međutim rezultat ostaje otvoren za revanš", rekao je popularni Meša, te dodao:

"I dalje sam ubijeđen da BiH ima dovoljno kvaliteta i snage da tamo napravimo pravi rezultat. Neću biti prepotentan, ali ako odigramo u Dublinu kao u prvom poluvremenu moći ćemo napraviti rezultat. Bit će nam potrebno mnogo više borbenosti, srca, ali i još bolje igre".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Revanš Irske i Bosne i Hercegovine igra se u Dublinu 16. novembra s početkom u 20:45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.