Baždarević: Imamo kapacitet da svakog pobijedimo
Foto: EPA

Selektor BiH nakon žrijeba

Baždarević: Imamo kapacitet da svakog pobijedimo

Selektor bosanskohercegovačke reprezentacije Mehmed Baždarević prisustvovao je današnjem žrijebu u Nyonu, a nakon što je saznao protivnika u baražu nije bio pretjerano zadovoljan.

Baždarević smatra da je naš nacionalni tim dobio najtežeg protivnika. 

"Opšte mišljenje je da smo dobili najtežeg protivnika ali mi smo znali da je svaki protivnik težak i možda bi nam lakše bilo da revanš igramo kući. Mi moramo biti u najboljoj formi, zdravi i spremni za veliki okršaj. Ni do sada nam nije bilo lako ali znam da imamo kapacitet i da možemo pobijediti svakog protivnika", izjavio je Baždarević. 

Pomoćni trener Dragan Perić vjeruje da možemo ostvariti plasman na EP.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Bio nam je težak put do baraža, a sada je i žrijeb potvrdio da nam neće biti lako u baražu. Nadam se i vjerujem da ćemo naći način da kroz ove dvije utakmice ostvarimo cilj i plasman na EP."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti