Baždarević objavio spisak za Belgiju i Kipar

Dva povratnika i jedan debitant

Baždarević objavio spisak za Belgiju i Kipar

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević danas je objavio spisak fudbalera na koje će računati na predstojećim utakmicama sa Belgijom i Kiprom.

U odnosu na spisak za meč sa Estonijom, spisak nije pretrpio veće promjene. U reprezentaciju su se vratili Izet Hajrović i Tino Sven Sušić, a poziv je prvi put dobio Mato Jajalo.

Na kraju dodajmo i to da se na širem spisku nalaze Hodžić, Bajić, Kožulj, Stevanović i Dumić na koje selektor računa u slučaju da dođe do povreda. Okupljanje repreyentativaca je 3. oktobra u Briselu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica protiv Belgije na rasporedu je 7. oktobra u Briselu, dok tri dana kasnije u Zenici igramo meč sa Kiprom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi