Baždarević pozvao Duljevića i Stevanovića!

Baždarević pozvao Duljevića i Stevanovića!

E. Škorić

Selektor Mehmed Baždarević dodatno je pozvao još dvojicu nogometaša za mečeve protiv Gibraltara i Albanije.

Mehmed Baždarević, selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, objavio je nedavno spisak igrača za utakmicu petog kola grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine protiv Gibraltara 25. marta u Zenici.

Na spisku su 24 reprezentativca, a naknadno je Meša odlučio pozive uručiti Harisu Duljeviću iz FK Sarajevo i Miroslavu Stevanoviću iz FK Željezničar.

Podsjetimo, ranije je selektor pozvao sljedeće igrače:

Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Dario Dumić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović, Mario Vrančić, Miralem Pjanić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Milićević, Rade Krunić, Riad Bajić, Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Kenan Kodro, te povrijeđeni Milan Đurić.

Bh. reprezentativci okupiće se u ponedjeljak, 20. marta, u Trening centru Fudbalskog saveza BiH (FS BiH) u Zenici, na čijem terenu će od 17:30 časova i trenirati.

U utorak, srijedu i četvrtak, odnosno 21, 22. i 23. marta, planirana su po dva treninga, jutarnji i u predvečernjim terminima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi